+31 (0)10 – 292 97 61 [email protected]

 

 

Ben jij op zoek naar een manier om jouw bouwproject duurzamer te maken en tegelijkertijd meer flexibiliteit te bieden? Maak dan kennis met het modulaire kader systeem. Dit systeem biedt niet alleen duurzame oplossingen, maar ook veelzijdigheid in het ontwerp van jouw bouwproject.

Wat is een Modulaire bouwsysteem?

Een modulair kader systeem is een bouwtechniek waarbij modules of kaders worden gemaakt die op verschillende manieren met elkaar verbonden kunnen worden. Dit zorgt voor een grote mate van flexibiliteit bij het ontwerp van jouw bouwproject. Je kunt namelijk eindeloos variëren in grootte, vorm en indeling van jouw bouwwerk.

Duurzaamheid van een Modulaire bouwsysteem

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk aspect bij de bouw van nieuwe constructies. Het modulaire kader systeem is bij uitstek geschikt om aan deze eisen te voldoen. De modules worden namelijk gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled aluminium en FSC-gecertificeerd hout.

Ook zijn de modules herbruikbaar en kunnen ze gemakkelijk worden gedemonteerd en elders weer worden gebruikt. Zo kun je jouw bouwwerk zonder problemen verplaatsen of aanpassen aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf.

Voordelen van een Modulaire bouwsysteem

Het gebruik van een modulair kader systeem biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele bouwtechnieken. Hieronder vind je een aantal belangrijke voordelen:

Flexibiliteit

Het modulaire kader systeem biedt veel flexibiliteit in het ontwerp van jouw bouwproject. Je kunt namelijk eindeloos variëren in grootte, vorm en indeling van jouw bouwwerk. Ook kun je gemakkelijk extra modules toevoegen of juist weer verwijderen als dat nodig is. is. Ook is het mogelijk om met Topclamp constructies te maken waar bijvoorbeeld verlichting aan wordt gehangen. Door de holle structuur is het gemakkelijk om kabels weg te werken zodat deze niet zichtbaar zijn. Ook is het mogelijk om met Topclamp grote constructies te realiseren in krappe ruimtes of met een krappe doorgang. Door de losse onderdelen kan het volledige systeem gemakkelijk in en uit elkaar worden gehaald op locatie.

Kostenbesparend

Doordat de modules of koppelingen in een fabriek worden geproduceerd en op locatie gemakkelijk in elkaar gezet kunnen worden, bespaar je veel tijd en geld op de bouwkosten. Ook zijn de modules herbruikbaar en kunnen ze gemakkelijk worden gedemonteerd en elders weer worden gebruikt. Zo bespaar je op de sloopkosten en het afval dat gepaard gaat met traditionele bouwtechnieken.

Snelle bouwtijd

Het bouwen met een modulair kader systeem gaat veel sneller dan bij traditionele bouwtechnieken. Doordat de modules in een fabriek worden geproduceerd en op locatie gemakkelijk in elkaar gezet kunnen worden, bespaar je veel tijd op de bouwtijd. Zo kun je jouw bouwproject sneller in gebruik nemen en eerder profiteren van de voordelen.

Duurzaamheid

Topclamp is een bouwsysteem wat bestaat uit diverse losse onderdelen. Dit zorgt ervoor dat reparaties gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden door het vervangen van een los segment. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd maar hoeft er ook aanzienlijk minder materiaal vervangen te worden.

Het gebruik van duurzame materialen en het hergebruiken van de modules zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de milieu-impact. 

Tevens is het modulaire kadersysteem gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het systeem is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd en is gemaakt van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervanging of reparatie op korte termijn, waardoor u geld bespaart op de lange termijn.

Een ander voordeel van het modulaire kadersysteem is de veelzijdigheid ervan. Dit systeem kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het creëren van tijdelijke of permanente wanden, het bouwen van stands op beurzen of evenementen en het maken van decoratieve elementen voor feesten of bruiloften. Het modulaire kadersysteem kan ook worden gebruikt voor commerciële toepassingen, zoals het bouwen van displayrekken of het maken van verkooppunten in winkels.

Een ander belangrijk aspect van het modulaire kadersysteem is de flexibiliteit. U kunt de onderdelen van het systeem eenvoudig aanpassen en configureren om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Als u bijvoorbeeld een beursstand moet bouwen met een specifieke afmeting, kunt u de onderdelen van het modulaire kadersysteem gemakkelijk aanpassen om aan deze afmeting te voldoen.

Tot slot biedt het modulaire kadersysteem ook esthetische voordelen. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het perfect kan worden afgestemd op uw specifieke interieur- of exterieurstijl. Bovendien biedt het systeem verschillende accessoires, zoals verlichting en panelen, waarmee u uw ontwerp kunt personaliseren en verfraaien.

Conclusie

In conclusie biedt het modulaire kadersysteem vele voordelen, waaronder duurzaamheid, veelzijdigheid, flexibiliteit en esthetiek. Of u nu een evenementenorganisator, een winkelier of een interieurontwerper bent, het modulaire kadersysteem is een uitstekende keuze voor uw behoeften. Investeer in dit systeem en ervaar de vele voordelen zelf!

 

Ontdek de oplossingen van Dutch Innovation Systems

Bij Dutch Innovationsystems hebben we een unieke aanpak die ons onderscheidt van andere bedrijven in onze sector. We geloven dat innovatie begint bij de basis, en daarom besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze producten en diensten. Dutch innovation systems

Dutch Innovation systems

Als innovatieve onderneming zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die passen bij de behoeften en doelen van onze klanten. Een van de belangrijkste manieren om dat te doen is door onszelf te blijven vernieuwen en onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Wij produceren en ontwikkelen unieke bouwsystemenen en andere flexibele, duurzame en geheel op maat gemaakte constructies en objecten voor ondere andere standbouwers, interieurbouwers en architecten. In deze blogpost willen we graag met u delen hoe we dit doen en hoe we ons onderscheiden van andere bedrijven in onze sector.

Onze aanpak

Bij Dutch Innovation Systems hebben we een unieke aanpak die ons onderscheidt van andere bedrijven in onze sector. We geloven dat innovatie begint bij de basis, en daarom besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze producten en diensten. We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften en wensen te begrijpen en deze te vertalen naar innovatieve oplossingen die aan hun specifieke eisen voldoen.

Onze producten

Onze producten zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gericht op het bieden van maximale efficiëntie en prestaties. We werken met hoogwaardige materialen en investeren veel in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze producten altijd op de cutting-edge blijven. Onze producten worden gebruikt in grote projecten binnen verschillende sectoren, waaronder hoogwaardige interieurbouw, standbouw en scenografie.

Onze diensten

Naast de productie van verschillende bouwsystemen kunnen wij ook geheel op maat gemaakt bouwsysteem ontwikkelen die voldoet aan specifieke eisen en behoeftes. Of het gaat om een aanpassing aan onze systemen of een geheel uniek nieuw systeem, bij Dutch Innovation Systems bent u aan het juiste adres.

Onze toewijding

Bij Dutch Innovation Systems zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit producten en diensten aan onze klanten. We begrijpen dat onze klanten afhankelijk zijn van onze oplossingen om hun eigen bedrijf te laten groeien en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat we aan hun verwachtingen voldoen en deze zelfs overtreffen. We zijn trots op onze toewijding aan innovatie en blijven ons ontwikkelen om de beste oplossingen te bieden aan onze klanten.

Conclusie

Om samen te vatten is Dutch Innovation Systems een innovatieve onderneming die zich onderscheidt door haar unieke aanpak. Door nauw samen te werken met klanten, hoogwaardige materialen te gebruiken en voortdurend onderzoek en ontwikkeling uit te voeren, biedt het bedrijf op maat gemaakte producten en diensten aan verschillende sectoren. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit oplossingen aan haar klanten en blijft zich ontwikkelen om aan hun behoeften te blijven voldoen.

Wat is een Modulair bouwsysteem?

Een modulair kader systeem is een systeem van onderling verbonden frames of kaders die kunnen worden gebruikt om verschillende structuren en constructies te bouwen. Het modulaire ontwerp betekent dat de frames op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd en aangepast om aan specifieke behoeften te voldoen.

Wat zijn de voordelen van een Modulair bouwsysteem?

Het modulaire kader systeem biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Duurzaamheid: De frames zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen herhaaldelijk worden gebruikt. Tevens zijn reparaties gemakkelijk uit te voeren door het vervangen van losse segmenten.
  • Veelzijdigheid: Het systeem kan worden gebruikt om verschillende soorten constructies te bouwen, van kleine gebouwen tot grote industriële constructies.
  • Flexibiliteit: Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om snel en eenvoudig aanpassingen te maken aan de constructie indien nodig.
  • Kostenbesparend: Het systeem is in veel gevallen goedkoper dan traditionele bouwmethoden vanwege de eenvoudige installatie en snellere bouwtijd.
Voor welke toepassingen kan een Modulair bouwsysteem worden gebruikt?

Een modulair kader systeem kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals:

  • Magazijnen en opslagruimten
  • Hoogwaardige interieurbouw en standbouw
  • Tentoonstellingen
  • Industriële constructies
  • Tijdelijke structuren voor evenementen
Kan een Modulair bouwsysteem worden aangepast aan specifieke behoeften?

Ja, het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om het systeem aan te passen aan specifieke behoeften. De frames kunnen worden gecombineerd en aangepast om de gewenste grootte en vorm te creëren.

Hoe duurzaam is een Modulair bouwsysteem?

Een modulair kader systeem is zeer duurzaam vanwege de hoogwaardige materialen die worden gebruikt bij de productie van de frames. Bovendien kunnen de frames herhaaldelijk worden gebruikt en zijn ze gemakkelijk te demonteren en opnieuw te gebruiken op een andere locatie. Aluminium is 100% recyclebaar en in tegenstelling tot veel andere metalen behoudt aluminium zijn eigenschappen tijdens het recycleproces.

Kan een Modulair bouwsysteem snel worden geïnstalleerd?

Ja, het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om het systeem snel en gemakkelijk te installeren. Het is in veel gevallen sneller dan traditionele bouwmethoden en kan de bouwtijd aanzienlijk verkorten.

Modulair bouwsysteem